Robert “trolljägaren” Aschberg hängde ut och dödade tonåringen Victor

FRANK ASCHBERG-TROLLJAGARNA-CORRUPTIO-Rövberg

“Vi har träffat folk som är nära att ta livet av sig på grund av den här typen av trakasserier”, säger “Trolljägaren” Robert Aschberg, som själv HÄNGDE UT och drev VICTOR LUCIANO till självmord för tre år sedan

SJALVMORD-VICTORLUCIANO-ASCHBERG-NATHAT-TROLLJAGARNA-STRIX-CORRUPTIO

Enligt Victors styvpappa hade Victor en utvecklingsstörning som innebar att han inte förstod vad han utsatts för. När Victor insåg att han missförstått Strix och TV4:s avsikter ville han att man tog bort hans medverkan helt. Då avsnittet sändes hade Victor sedan ett halvår sagt upp bekantskapen med det gäng som intervjuades och hade fått ett stödboende för att kunna lämna sina kriminella kamrater. Producenten tog kontakt med Victor innan sändning och förklarade att man skulle ha en ruta i slutet av programmet där man berättade att Victor lämnat den kriminella världen och frågade om det var okej. Den förståndshandikappade Victor förstod inte ens vad samtalet handlade om. 

aschberg_victor luciano_trolljagarna

I sin komplettering av anmälan till Granskningsnämnden berättar Victors styvpappa vidare:
Samtidigt får Lasse Wierup och Robert Aschberg fullständigt klargjort att Victor har stora begåvningsmässiga handikapp. Istället för att skona Victor från att göra bort sig offentligt ringer man honom och de tror att han givit sitt medgivande. Fakta är att han uppfattar inte ens vem som ringer och vad syftet med samtalet var. I och med att man fått skriftligt att han inte ville medverka så borde man ha krävt ett skriftligt medgivande. Men man var väl medveten om att man inte skulle få ett sådant medgivande. Att låta Victor framträda med namn omaskerad var bara för snöd vinnings skull. Det normala hade varit att ungdomarna hade haft skuggade ansikten och att namn inte nämnts då hade följderna inte blivit så katastrofala. Här begås ett flagrant övergrepp på en individ vars hela framtid ligger i vågskålen Att sedan en av deltagarna i gruppen bara var 16 år gör inte saken bättre.”

TROLLJAGARNA-ASCHBERG-TROLLJÄGARNA-TV3-NATHAT-INTERNET-STRIX

http://www.friatider.se/aschberg-lovar-uthangningar-med-eftertanksamhet
http://www.expressen.se/nyheter/tv4-svarar-pa-kritiken-mot-svensk-maffia-i-oppet-brev/
http://reclaimjustice.com/artiklar/svensk_maffia_3/index.html

Hundratals poliser är näthatare och internet-troll – Skall trolljägaren Robert Aschberg knacka på hos någon polis?

elisabeth hoglund_mobbas av_nähatande_poliser_aschberg_trolljagarna

TROLLJAGARNA_POLIS_MIKAEL ERICSON_DOC_TV3_ASCHBERG TROLLJAGARNA_POLIS_MIKAEL ERICSON_DOC_TV3_ASCHBERG_polisen

doc-mikael-ericson_polis_polisen_forargelsevackande-utseende_112_sos2-picsay

Polis Mikael Ericson är jätteledsen, påstod i TV3 att han är privatperson när han känner för det. Vill tydligen inte kännas vid att han är tjänsteman dygnet runt. Känner sig mobbad av enskilda och journalister vilka har åsikter om staten som sprids på internet. Polis Ericson gillar inte att svenska folket skall sprida sina åsikter om staten på internet…vem är då näthatare?

Nedan ser Ni en del av nätpedofil-polisen, Mikael Blomgrens, Gromning (Nät-troll) där han under tjänstetid vid polisen i Stockholm söker efter 14-åring att våldta.

chatten_blomgren_pedofil_polis

MikaelBlomgren_pedofil_polis_grooming_polisen

Kommer “Trolljägaren” Robert Aschberg och poliskanalen TV3 att Trolljaga nät-pedofil-poliser som Lars-Ove Lehto och Mikael Blomgren?

– Knappast, Robert Aschberg med sina medarbetare, ex-polisen Anders Pettersson de la Motte, Strix-slavarna Rebecka Gourman och Jenny Gourman springer iväg med svansen mellan benen när det gäller näthatar-poliser och poliser som är nät-pedofiler.

BENGT SVENSON_RIKSPOLISCHEF_PEDOFIL_BLOMGREN_POLISEN_FLEMINGSBERG

Ovan ser Ni Robert Aschbergs pedofil-hjälpare Bengt Svenson som Aschberg grät över i Sveriges Radio PI den 27 mars 2014. Det var så synd om rikspolischefen för att hans barn (37-årigt barn… ensamkommande flyktingbarn? ha ha) är uthängd som skattesmitare till Cypern.

ULF JOHANSSON_POLISEN_TWITTER_PEDOFIL_GROMNING_STOCKHOLM_@ULF08JOHANSSON_MIKAEL BLOMGREN ULF JOHANSSON_POLISEN_TWITTER_PEDOFIL_GROMNING_STOCKHOLM_@ULF08JOHANSSON_MIKAEL BLOMGREN_5

Polismästare Ulf Johansson, pedofilhjälpare och polare med Robert Aschberg och poliskanalen TV3… SMUTS!!!

Trolljägarna – Roberg “Juden” Aschberg – TV3 – Olof Asch – Ryska guldet – Jenny Gourman – Strix – Internet – Näthat – Nättroll

Sveriges smutsiga regering och polis försöker att smutskasta kritiker och whistleblowers via sin lilla hora Robert “Juden” Aschberg och poliskanalen TV3.

Vid sin sida har sonsonen av massmördaren Olof Asch, Robert Aschberg, den fd. polisen Anders Pettersson som kallar sig Anders de la Motte. Denna gris har stulit material och ger ut skiten i sitt påhittade namn “Anders de la Motte” och kallar sig “författare”.

Den ryska judinnan Jenny Gourman vars familj tydligt hemlighåller hennes förflutna, är hjälpreda åt gaphalsen Robert Aschberg som försökte göra svarta affärer med storbedragaren Tore “Solvallakungen” Pettersson. Robert “Juden” Aschberg blev blåst på 19 miljoner av Solvallabedragaren. Därefter har juden Robert ASchberg försökt att få svenska folket att betala juden en del av dom 19 miljonerna genom att hitta på en historia för skattemyndigheten om att förlusten på 19 millar var ett misslyckat scoop. Skattemyndigheten lät sig inte luras av juden Robert Aschberg som fick ett blankt NEJ! av skattemyndigheten.

Nedan kan Ni bl.a. läsa om juden Olof Asch, farfar till svinet Robert Aschberg, som finansierade massmord och rån i Ryssland. Samt se bilder på den ryska jude-familjen Gourman vars döttrar Jenny Gourman och Rebecka Gourman arbetar åt Robert Aschberg på Strix.

– Det är bara att slå ihop ett och ett, koppla på hjärnan, så ser man hur allt hänger ihop och varför juden Aschberg med poliser och judar anfaller regeringskritiker/internet.

ROBERT ASCHBERG_arvtagare-till-ondskan

OLOF_ASCHBERG_ROBERT_ASCH_JUDE_ZIONIST

Olof Aschberg, född 1877 i Stockholm som Olof Asch, död 1960. Svensk (Massmördare) bankman, grundare av Nya Banken i Stockholm 1912, som senare bytte namn till Svenska Ekonomibolaget. Grundade 1917 Svensk-Ryska Banken tillsammans med Georg Branting och dennes syster Sonja Branting-Westerståhl. Farfar till journalisterna Robert Aschberg och Richard Aschberg.
Aschberg sympatiserade med den kommunistiska rörelsen och hjälpte till att förmedla ekonomiska medel till bolsjevikerna i Ryssland därav fick han smeknamnet Den röde bankiren.[1] Aschberg hade också en tid goda affärsförbindelser med Sovjetunionen och grundade Ryska handelsbanken i Moskva 1921. Åren 1922-1924 var han chef för den sovjetiska banken Ruskombank.
1933 donerade Aschberg över 200 ryska ikoner till Nationalmuseum som han hade fått av den dåvarande kommunistiska regimen efter deras förstörelse av kristna kyrkor. Innan dess hade Nationalmuseum 4 ikoner i samlingarna.[1]
Aschberg flyttade senare till Frankrike, men då Tyskland invaderade landet under andra världskriget och Aschberg var både jude, internationell finanskapitalist och internationell socialist flydde han 1940 med sin familj till USA. Han återvände efter kriget till Sverige.
Aschbergs memoarer i tre delar heter: En vandrande jude från Glasbruksgatan, Återkomsten, och Gästboken.

Robert Aschberg, född 19 mars 1952Kungsholmen i Stockholm, är en svensk journalist och TV-producent, mest känd som programledare för TV3program som Baren, Diskutabelt, Folkhemmet, Insider, Expedition Robinson och Grannfejden. Under pseudonymen Otto Ruben Svensson har Aschberg författat och publicerat satiriska brev till kända personer. Robert Aschberg är sonson till finansmannen Olof Aschberg (1877-1960).[1]
Han är gift med journalisten Lotta Aschberg. Han är också äldre bror till journalisten Richard AschbergAftonbladet. Yngsta brodern Mark är trafikflygare.
År 2009 belönades Robert Aschberg med TV-priset Kristallens hederspris för Bästa samhällsprogramledare.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/massmordaren-olof-aschberg-far-till.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/12/justitiedepartementet-med.html

http://wallenbergnazijews.wordpress.com/category/trolljagarna/

http://sverigeinfekteratfascistpedofiler.wordpress.com/2013/12/30/robert-aschberg-vill-intervjua-corruptio-journalist-bestallning-fran-polisen-och-justitiedepartementet/

http://www.friatider.se/kontroversiell-professor-ska-hjalpa-brottslingar-stamma-lexbase/comment-page-1

http://expomakt.wordpress.com/robert-aschberg/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/100-tals-poliser-mobbar-och-hotar-dig.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/internet-ar-ett-hot-mot-sveriges.html

Khazaren Robert Aschberg, sonson till Zionist-juden Olof Asch, vill intervjua Corruptio-journalist för att rädda den svenska polisens rasistiska och organiserade kriminella arslen

Vad har den lilla gaphalsen Robert Aschberg blivit lovad utav Beatrice Ask?

– Ska hans 19-miljoners avdrags-deklaration gå igenom?

– Ska polisen se mellan fingrarna kring hans sons narkotikamissbruk?

Corruptio säger till gaphalsen Robert Aschberg, “Arvodet är EN MILJON KRONOR, pröjsa arvodet så snackar vi om dina poliskollegor, pedofil-regeringen och deras näthat”.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/12/justitiedepartementet-med.html

Robert Aschberg och TV3 bjöd in Corruptio-journalist för att snoka åt polisledningen kring hur mycket Corruptio-journalist visste om polisens vapenförsäljning och lönnmördaren Kjell Stigsson Bornerheim. Tre dagar senare kontaktar rikskriminalen Corruptio-journalist för att ställa frågor kring Aschberg och TV3. Foto: Corruptio 2007.


Internetcensur i Kina och internetcensur i Reinfeldts demokratur där svinpälsar som Robert Aschberg och politiskt aktiva poliser (olagligt enligt FN) anlitas för att stämpla besvärliga Whistleblowers.

http://expomakt.wordpress.com/robert-aschberg/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/100-tals-poliser-mobbar-och-hotar-dig.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/internet-ar-ett-hot-mot-sveriges.html

Trolljägaren Robert Aschberg med TV3 och yrkesbrottslingen Hasse Aro hänger ut oskyldiga och misstänka med polisens hjälp

Vid flera tillfällen har TV3 och Hasse Aro med polisens hjälp hängt ut oskyldiga som misstänkta brottslingar. Medbrottslingar till grovt förtal har varit fd. justitieminister Thomas Bodström vilken gjort sig skyldig till vållande till fler än 35 personers död genom att styra utredningar (Grimslövshärvan och polisens vapenhärva med Olle Liljegren som en av huvudmännen).http://www.scribd.com/doc/140378119/Polisens-Vapenhandel-Corruptio-journalist-avslojar-Sveriges-storsta-skandal

https://www.facebook.com/EfterlystTV3?fref=ts

http://www.friatider.se/kontroversiell-professor-ska-hjalpa-brottslingar-stamma-lexbase

Kommunistjuden Robert Aschbergs tunga går djupare in i polisstatens anus

Beatrice Asks lille stjärtgosse Robert Aschberg blir ny ledare för TV3:s olagliga trollprogram “Efterlyst” där oskyldiga/misstänkta hängs ut med regeringens/polisens välsignelse.

Rebecka_Gourman_JUDE-STRIX-ROBERT ASCHBERG_TV3_TROLLJAGARNA_RYSKA GULDET_JENNY GOURMAN
Rebecka Gourman, Strix, Robert Aschberg, Trolljägarna, TV3.
REBECKA GOURMAN-JUDINNA-STRIX-ROBERT ASCHBERG-EFTERLYST-TROLLJAGARNA-TV3
Rebecka Gourman, Strix.
Jenny_GS_Facebook_Jenny Gourman-Strid_Strix_TV3-Robert Aschberg_Trolljagarna
Juden Jenny Gourman Strid gömmer sig på Facebook.
jenny gourman-aschberg
Judinna Jenny Gourman Strid och juden Robert Aschberg.
Gourman
The Gourmans.
Marina Gourman- Ryska guldet
Marina Gourman. I Bakgrunden ser ni lite guld, sådant som judinnan gillar.
JURIJ MUTHERFUCKER GOURMAN
Jurij Gourman.
Marina_Gourman_Jenny_Gourman_Facebook_BMW_Jude-Shopping_Ryska Stulna Guldet_Trolljagarna_TV3_Strix
Judinnan Marina Gourman och Jurij Gourman shoppar lite bil. Varifrån kommer pengarna?
Marina_Gourman_Jenny Gourman_2014-02-17_Facebook_Rakor-Kraftor-Jude-Ryssland-Sverige_STRIX_TV3_TROLLJAGARNA
Jurij Iouri Gourman och lite räkor. Gnejsvägen 4 i Täby.
Marina_Gourman_Jenny Gourman_Strix_TV3_2014-02-17_Facebook_Anton Gourman
Anton Gourman.
Jenny_Gourman_Marina_Gourmans_Facebook_Tv3_Strix_Trolljagarna_Jude_Rysk_Ryssland_Aschberg
Anton Gourman och Jenny “Strix” Gourman Strid.
jennygourman-anton-strix-tv3-aschberg-trolljagarna-efterlyst
Jenny Gourman – Anton Gourman.
Marina_Gourman_Jenny gourman_facebook_STRIX_TV3_EFTERLYST_TROLLJAGARNA
 Marina Gourman skriver aldrig ut Jennys namn!
Marina_Gourman_-_Marina_Gourmans_foton_-_2014-02-17_JENNY GOURMAN-MAMMAN ÄR ETT BÄTTRE KNULL
Marina Gourman, Jenny “Strix” Gourman Strid och Jurij Gourman.
Marina_Gourman-Jenny gifte sig med Mikael Strid- RYSKAN VET TILL VEM OCH NÄR HON SKA SÄRA PÅ BENEN
Mikael Strid och Jenny Gourman.
Marina_Gourman_JENNY GOURMAN-STRID-MIKAEL-RYSKA GULDET-JUDE-REVOLUTION-STRIX-ASCHBERG-OLOF-EFTERLYST-TROLLJAGARNA
Rebecka Gourman, Marina Gourman, Jenny Gourman, Jurij Gourman, Natalie Gourman.
jenny gourman-mikael strid-brollop-gift-strix-efterlyst-tv3-aschberg-trolljagarna
marina gourman_NICE BITCH_SLAPP THAT RUSSIAN ASS
Marina Gourman, Russia.
HEY FRANKE_frank aschberg_ACAB_ROBERT ASCHBERG_TV3_KNARK_NARKOTIKA
Frank Aschberg.
Frank Olof
Efternamn:
Aschberg
Folkbokföring
Gatuadress:
Henriksdalsringen 103 lgh 1602
Postnummer:
131 32
Postort:
Nacka
Kommun:
Nacka
Födelsedatum:
1981-06-11
ROBERT-ASCHBERG-FRANKASCHBERG-KOKAIN-KNARK-NARKOTIKA-POLISEN-TV3-NATHAT-INTERNET-CORRUPTIO-BLOGG
MISSBRUKARE_frank-aschberg-shakila-chowdhury-junkie-cocaine-drugs-knark-narkotika-kokain-robertaschberg-strix-tv3-trolljagarna

Förnamn:
Shakila

Tilltalsnamn:

Shakila
Efternamn:
Chowdhury Aschberg
Gatuadress:
Henriksdalsringen 103 lgh 1602
Postnummer:
131 32
Postort:
Nacka
Födelsedatum:
1987-09-29

Uppdatering 2014-03-03
Khazaren Robert Aschberg (Rövberg) försökte få svenska folket att betala hans förlust vid misslyckade svarta affärer med bedragaren Tore “Solvallakungen” Pettersson. Kammarrätten beslutade att Robert Aschberg kan suga Tore “Solvallakungen” Petterssons ruttna kuk.
KLAGANDE
Robert Aschberg, 520319-0011
Ombud: Lars-Erik Olsson
City Skatt Sverige AB
Kungsgatan 14
652 24 Karlstad
MOTPART
Skatteverket
Box 500
851 07 Sundsvall
ÖVERKLAGAT BESLUT
Skatteverkets omprövningsbeslut 2007-11-06, se bilaga 1
SAKEN
Inkomsttaxering 2006
YRKANDEN M.M.
Robert Aschberg yrkar att avdrag ska medges för förlust vid avyttring av fordran med 19 319 900 kr i först hand i inkomstslaget näringsverksamhet och i andra hand i inkomstslaget kapital. Till stöd för sin talan anför han i huvudsak följande. Han har drivit näringsverksamhet i enskild firma sedan mer än 15 år tillbaka. Omsättningen har varit betydande och han har redovisat inkomst av näringsverksamhet. Journalistisk verksamhet skiljer sig mycket från annan verksamhet eftersom uppgiftlämnaren är grundlagsskyddad. Den som utnyttjar ett material får inte avslöja sin källa och utbetald ekonomisk ersättning behöver inte redovisas. Källskatt kan inbetalas anonymt. Han har av och till betalat tipspengar för intressanta uppslag. År 1998 blev han kontaktad av Tore F Pettersson (nedan Pettersson) som lämnade intressant information till nytta i hans verksamhet. Uppgifterna skulle ge väsentliga intäkter som skulle ha redovisats i hans näringsverksamhet. Av den anledningen fick Pettersson åren 1998-1999 låna sammanlagt 7 240 000 kr, pengar som till största delen härrör från tidigare vinster i hans enskilda näringsverksamhet. Att det därefter blev flera lån berodde på att Pettersson successivt lämnade över material till honom. Att materialet senare visade sig vara obrukbart innebär inte att fordringarna inte hade ett samband med och utgjorde en tillgång i verksamheten. Relationen med Pettersson var helt och hållet affärsmässig och deras kontakter avvek inte från andra kontakter han har för samla in uppgifter. Det var fråga om en affärsmässig satsning på verksamheten och det fanns ett direkt samband mellan det utlånade kapitalet och verksamheten. Det fanns även ett samband mellan utlåningens risk och den framtida ekonomiska vinsten. Dessutom erhöll han säkerhet för sina fordringar i form av väskor med material. Länsrätten i Stockholms län har i dom den 26 oktober 2006, mål nr 18390-06, funnit att den aktuella fordran utgjort kapitaltillgång vad avser inkomsttaxering år 2000. Förutsättningarna i hans ärende liknar i stort ett mål där Kammarrätten i Göteborg i dom den 31 oktober 2010, mål nr 1830-11, funnit att avdragsrätt förelegat i inkomstslaget kapital trots att kapitalförlusten var en följd av bedrägeri. Skatteverket har vid obligatorisk omprövning inte funnit skäl att ändra det överklagande beslutet och anför i huvudsak följande. Kammarrätten har i
dom den 9 maj 2008, mål nr 430-07, funnit att det inte gjorts sannolikt att lån om totalt 7 240 000 kr för åren 1998 och 1999 har något samband med näringsverksamheten. Fordran har därmed inte ansetts vara en tillgång i verksamheten. De uppgifter som åberopats för aktuellt taxeringsår kan inte anses visa att lånet är hänförligt till verksamheten. Utlåningen har i stället skett under sådana förutsättningar att den kan antas ha ett sådant samband med den personliga relationen att förlusten utgör en personlig
levnadskostnad. Någon ränta är inte betald och ytterligare lån har getts trots att någon återbetalning inte har skett. Inte heller har det gjorts sannolikt att lånet har något samband med det avtal som träffades mellan Robert Aschberg och Pettersson den 12 november 1998. Anledningen till lånets uppkomst är inte klargjord och det är därvid inte visat att det funnits en affärsmässig investering med anledning av utlåningen, dvs. det saknas vinstsyfte med transaktionerna. Aktuell situation kan inte heller jämföras
med åberopad dom från Kammarrätten i Göteborg.
SKÄLEN FÖR AVGÖRANDET
Tillämpliga bestämmelser framgår av det överklagade beslutet, se bilaga 1. Den fråga förvaltningsrätten har att ta ställning till är om Robert Aschberg ska medges avdrag för förlust vid avyttring av fordran i första hand i inkomstslaget näringsverksamhet och i andra hand i inkomstslaget kapital.

https://klartexten.wordpress.com/2014/04/13/trolljagarna-har-en-politisk-agenda/

ASCHBERG-POLISEN_TV3_TROLLJAGARNA_PUTIN

Robert Aschberg

aschberg_corruptio_trolljagarna_tv3

Trollet Robert Aschberg och Stenbecks TV3 påstår att Corruptio ljuger på polisen – Kolla videon

Då videon nedan skapades hade Robert Aschbergs arsle inte köpts till hundra procent av justitiedepartementet och polismyndigheten

Corruptio säger att poliser ljuger och begår brott. Aschberg sade samma sak i programmet “Insider”, men tvärvänder efter att ha sålt sig.

Vem vill Ni tro på?

Aschberg och TV3 får gå längre ut på landet med sina lögner, idioterna faller på eget grepp!

Nazist-regimen styr korrupta reportrar/journalister vilka har egen liten klubb och ger varandra priser för att Svensson skall tro dem är duktiga och oberoende.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/tv3s-program-trolljagarna-ger-corruptio.html

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/04/aschberg-hanger-ut-corruptio.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/rikspolischef-bengt-svensson-anlitar.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html

Regimens springpojke Robert Aschberg lurar inte alla

Fascisterna som styr Sverige och kallar sin sekt för “Regeringen” gömmer sig bakom sina kreatur och sin media, SVT, TV3, Aftonbladet, Metro, Expressen osv, vilka går sektens ärenden och beljuger folket.

Hjärntvättad och nerdummad via media

Ett folk som under 60 år nerdummats och beljugits vet inte vad äkta journalistik är, och absolut inte vad demokrati är.

Sekten “Regeringen” ser till att sadister och andra kriminella psykopater arbetar vid rättsväsendet

Pedofiler och andra sadister anställs vid Sveriges domstolar, polisen, åklagarmyndigheten och vid kriminalvården.

En riktig svensk viking konfronterar fascist-pedofilerna som infiltrerat svenskt rättsväsende för att förslava Sveriges civila medborgare.

Demokratur är Wallenbergs uppfinning

Taktiken som regimen i USA använder för att bli av med besvärliga personer är en taktik som Wallenberg och Sveriges regering uppfunnit.

http://www.imdb.com/title/tt3268458/

polis+ jonas palm_ hund-ASCHBERG+fascist+tv3+trolljagarna+polisen Le Premier ministre suédois Stefan Löfven arrêté journaliste Corruptio 1 Décembre 2014 au noyau de datte bali critique autorités suédoises+CHARLIE HEBDO JUSTITIEMINISTER MORGAN JOHANSSON+ASCHBERG+NATHAT+TROLLJAGARNA+TV3+CORRUPTIO AKLAGARE INGMAR WELANDER JE SUIS CHARLIE HEBDO + SWEDEN + JOURNALIST + CORRUPTIO + SUEDE+PARIS+STEFANLOFVEN CHARLIE HEBDO+RAKEL CHUKRI+SYDSVENSKAN+CORRUPTIO+SWEDEN MARGOT WALLSTRÖM+HYCKLARE+CHARLIE HEBDO + CORRUPTIO + TERRORISM + JE SUIS + JOURNALIST + POLISEN+PARIS CHARLIE HEBDO+ASCHBERG+CORRUPTIO+SWEDEN+TROLLJAGARNA+LOFVEN+ ASCHBERG + CORRUPTIO + JUSTITIEMINISTER MORGAN JOHANSSON STEFAN - LOFVEN
Advertisements
Comments
 1. trolljagarna says:

  Förnamn: Marina
  Tilltalsnamn: Marina
  Efternamn: Gourman
  Gatuadress: Gnejsvägen 4
  Postnummer: 183 30
  Postort: Täby
  Kommun: Täby
  Församling: Täby
  Födelsedatum: 1957-12-20

  Förnamn: Iouri
  Tilltalsnamn: Iouri
  Efternamn: Gourman
  Gatuadress: Gnejsvägen 4
  Postnummer: 183 30
  Postort: Täby
  Kommun: Täby
  Församling: Täby
  Födelsedatum: 1952-08-01

 2. trolljagarna says:

  Förnamn: Jenny
  Tilltalsnamn: Jenny
  Efternamn: Gourman Strid
  Gatuadress: Linnégatan 90 lgh 1101
  Postnummer: 115 23
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: Oscar
  Födelsedatum: 1979-06-18

  Förnamn: Olof Mikael
  Tilltalsnamn: Mikael
  Efternamn: Strid
  Gatuadress: Linnégatan 90 lgh 1101
  Postnummer: 115 23
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: Oscar
  Födelsedatum: 1972-09-19

 3. trolljagarna says:

  Förnamn: Rebecka Maria
  Tilltalsnamn: Rebecka
  Efternamn: Gourman

  Folkbokföring
  Gatuadress: Gnejsvägen 4
  Postnummer: 183 30
  Postort: Täby
  Kommun: Täby
  Församling: Täby

  Födelsedata
  Födelsedatum: 1988-11-27

 4. trolljagarna says:

  Förnamn: Natalja
  Tilltalsnamn: Natalja
  Efternamn: Gourman

  Folkbokföring
  Gatuadress: Gnejsvägen 4
  Postnummer: 183 30
  Postort: Täby
  Kommun: Täby
  Församling: Täby

  Födelsedata
  Födelsedatum: 1987-02-23

 5. trolljagarna says:

  Leonid Gourman 1929 Värmevägen 8 lgh 1704 Täby
  Iouri Gourman 1952 Gnejsvägen 4 Täby
  Marina Gourman 1957 Gnejsvägen 4 Täby
  Igor Gourman 1961 Smedvägen 23 lgh 1203 Handen
  Jenny Gourman Strid 1979 Linnégatan 90 lgh 1101 Stockholm
  Alevtina Gourman 1982 Swedenborgsgatan 23 lgh 1101 Stockholm
  Natalja Gourman 1987 Gnejsvägen 4 Täby
  Rebecka Maria Gourman 1988 Gnejsvägen 4 Täby

 6. trolljagarna says:

  Förnamn: Lars Anders Thomas
  Efternamn: de la Motte
  Gatuadress: Tappers Väg 23
  Postnummer: 234 34
  Postort: Lomma
  Födelsedatum: 1971-06-19 (en
  Relation: Gift

  Förnamn: Anette Matilde
  Tilltalsnamn: Anette
  Efternamn: Svensson Ferragamo de la Motte
  Gatuadress: Tappers Väg 23
  Postnummer: 234 34
  Postort: Lomma
  Födelsedatum: 1970-07-06 (en måndag för 15 875 dagar sedan)
  Relation: Gift
  Fadern okänd.

  Förnamn: Hans Evert
  Efternamn: Pettersson
  Gatuadress: Hultetvägen 7
  Postnummer: 267 74
  Postort: Billesholm
  Kommun: Bjuv
  Födelsedatum: 1945-09-10 (en måndag för 24 940 dagar sedan)
  Relation: Gift
  Född 10/9 1945 i Helsingborgs Maria (Malmöhus län, Skåne).

  Förnamn: Eva Kristina
  Efternamn: Pettersson
  Gatuadress: Hultetvägen 7
  Postnummer: 267 74
  Postort: Billesholm
  Kommun: Bjuv
  Födelsedatum: 1948-09-22 (en onsdag för 23 832 dagar sedan)
  Relation: Gift
  Född 22/9 1948 i Norra Vram (Malmöhus län, Skåne).

  Anettes mamma:
  Förnamn: Lena Ann-Margret
  Efternamn: Svensson
  Gatuadress: Lergöksgatan 22
  Postnummer: 215 79
  Postort: Malmö
  Församling: Fosie
  Födelsedatum: 1952-07-28

 7. Trolljägarna är ett program som syftar till att jaga politiskt oliktänkande, närmare bestämt invandringskritiker islamkritiker och kritiker av extremfeminismen. Självklart för att skrämma oss till tystnad. Det kan han GLÖMMA! För syns skull har man också med opolitiska näthatare.

  Det liknar verkligen STASImetoder när fjanten Aschberg konfronterar folk för att dom kallat honom “fjant”. Denne EXPO-medarbetares agenda med programmet är solklar!

  https://klartexten.wordpress.com/2014/04/13/trolljagarna-har-en-politisk-agenda/

 8. […] Trolljägarna – Robert “Khazaren” Aschberg – TV3 – Olof Asch – Ryska guldet – Jenny Go… […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s